Ünnepelj velünk Te is egy saját ingyenes magazinnal!

Ünnepelj velünk Te is egy saját ingyenes magazinnal!


Szia kedves Olvasó!

Cégünknek több magazinja is van, az ÜNNEPEK VILÁGA egyike ezeknek. Célunk a portál létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed, szórakoztató kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak és tagjainknak, miközben egy helyre gyűjtjük a világ összes ünnepét! Ennek elősegítése érdekében bemutatjuk a legérdekesebb és a legismeretlenebb ünnepeket is, rendszeresen jelentkezünk érdekességekkel, vicces és szokatlan sztorikkal. Így érdemes időnként visszatérned, ha olvasgatni szeretnél.

 

Milyen témákat foglal magában az ÜnnepekVilága?        

Ahogy a nevében is benne van: ez egy ünnepekről szóló magazin. Úgy állítottuk össze a magazin menüpontjait, hogy mindenki megtalálja a kedvére való témát, és az aktuális ünnepet. Mivel ezt a magazint nem egyetlen ember szerkeszti, és nyilván mindenkit más érdekel, ezért az ÜnnepekVilága magazin egy színes, különleges "újság", ahova különböző írások – és különböző ünnepek – kerülnek fel.

 

Hogyan épül fel az ÜnnepekVilága oldal?

Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy sokkal több ez, mint egy egyszerű magazin. Nemcsak olvasni – esetleg – írni tudsz itt, hanem akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:

1.  Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva sok-sok ünnepről olvashatsz, és írhatsz, mert akár Te is lehetsz az egyik mesélőnk. Ebbe a magazinba csak tagjaink tölthetnek fel saját írást, cikket, hiszen minden jelentkező külön ingyenes magazint kap.

2. ApróHirdető rész: Ez a modul az Ünnepek Világa közössége számára készült, hogy egyszerűen, gyorsan fel lehessen adni hirdetést, anélkül, hogy el kellene látogatni másik oldalra. Minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik, ezenkívül 350 városi Apróhirdetőn. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jutsz el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között. Ráadásul ha valaki a Te magazinodon emeli ki hirdetését, akkor abból Neked is lesz bevételed.


Ne csak olvass, töltsd fel Te is írásaidat, ünnepi szokásaidat!

Csatlakozz szerkesztő-cikkíró csapatunkhoz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a facebookon. Mivel napjainkban ez már életünk része, ezért számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a tevékenységekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont magazinoddal idővel akár pénzt is kereshetsz.

 

Hogyan tudsz szert tenni egy saját magazinra? Mutatom lépésenként!

1. lépés: Kattints IDE!

2. lépés: Töltsd ki a kért adatokat: név, jelszó, email cím. Domain névhez válaszd ki a Neked tetszőt. Például erika (így, kisbetűvel írd, ne használj ékezeteket, például Ágota esetén ezt írd be: agota).

3. lépés: Pipáld ki a két négyzetet!

4. lépés: Nyomj rá az Igénylés gombra!

5. lépés: Kapsz majd egy levelet, ahol meg kell erősítened az Igénylést. Nézd meg a Spam, Promóciók mappákat is, mert sokszor oda érkeznek a levelek, főként gmail-es postafiók esetén.

6. lépés: Várd meg, míg aktiválják a magazinodat. 

7. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel az írásaidat. A webirodádban a Kérdések-Válaszok (sötétszürke háttér, jobb oldalon) menüpont alatt megtalálod a segítséget a szerkesztéshez.

 

De ha Te egy "saját" országos magazint szeretnél...akkor olvass tovább!

Minden országra keresünk egy cikkírót, aki összegyűjti, és megosztja itt az oldalon az általa választott ország ünnepeit. Tehát például kiválasztod Olaszországot, kapsz tőlünk egy ingyenes magazint Olaszország nevével, majd kutatni kezdesz a témában. Ebben az esetben a Google segíthet, hiszen az interneten mindent meg lehet találni egy-egy országról. Megírod a cikket. Ha Karácsonyról szeretnél írni, akkor a Karácsony részre töltöd fel az írásodat, majd keresed a következő témát. Az írásod nemcsak a Te magazinod oldalán jelenik meg, hanem a központi oldalon is, így nagyon sokan fogják látni.

Ha úgy gondolod, szeretnéd ezt a roppant érdekes, kutató munkát elvégezni, és egy saját magazin szerkesztője lenni, akkor lépj velünk kapcsolatba ITT!

 

Velünk tartasz? Szeretettel várunk közösségünkben!

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!

 

Ünnepek Világa csapata

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkajánló

További cikkek »